top of page

Trekki är ett värderingsstyrt företag

Om oss
 

Allt vi gör präglas av ett antal värderingar som vägleder oss, både internt och ute på våra uppdrag. Genom att anställa dokumenterat framgångsrika konsulter som delar våra värderingar säkerställer vi fortsatt framgång och utveckling av Trekki. Det är något vi inte skulle kunna åstadkomma enbart med strukturer och processer.

Våra kunder finns i både privat och offentlig sektor och inom de flesta branscher. Å ena sidan ser vi projektledning och QA som en branschöverskridande profession, där ledarskap och kommunikation är de absolut viktigaste färdigheterna. Även förmågan att snabbt skapa struktur och entusiasmera både intressenter och projektdeltagare är viktiga. Å andra sidan tillför vi utöver dessa hörnstenar ofta även verksamhetskunnande i våra kunders projekt. Flera kunder har gett oss förtroendet att driva deras viktigaste projekt, utveckla multinationella projektkontor eller utbilda medarbetare. De flesta av våra kunder kommer tillbaka och flera har varit med oss under en lång tid. Det är ett betyg som vi är mycket nöjda med.

Team
Ledning
Mattias Östholm, CEO

mattias.ostholm@trekki.se

+46(0)70-4650002

Erfaren senior konsult och ledare med en gedigen erfarenhet av arbete inom IT-och tjänstebranschen. Skicklig i utbildning & coaching, automation, Management, systemintegration, och holistisk mjukvaruutveckling. Stark konsultverksamhet inom teknikscenen i Stockholm.

Jesper3_20220804_120238.jpg
Jesper Sundin, COO

jesper.sundin@trekki.se

+46(0)70-3434651

Jesper är Senior konsult och har lång erfarenhet inom mjukvaru-och produktutveckling. Han är väl lämpad för högkvalitativa test uppdrag i test hantering, prestandatester, testplanering, automatiserade funktionstest och test analys och är intresserade av att arbeta i praktiska uppgifter med hög kompetens inom testområdet.Under senare år har han arbetat i flera projekt som både testare och testledare med fokus på kvalitet på Internet applikationer.

Olof_Profilbild4_edited.jpg
Olof Kaarle, CTO

olof.kaarle@trekki.se

+46(0)70-28863

Olof har en bakgrund inom området programvara och kvalitetssäkring. Han har lång erfarenhet av att arbeta med mjukvaruutveckling i komplexa miljöer. Olof har lång erfarenhet av att arbeta som ingenjör, chef, Performance testare, automations arkitekt och har stort intresse av att utföra praktiska uppgifter med hög kompetens inom området mjukvaruutveckling.Specialiteter: test hantering, testanalytiker, prestandatester, testautomatisering, agil testning, förberedande testning, test verktyg, kravhantering, UML, OOAD, outsourcing.

bottom of page